Mutil Angle Underpass Lumina de iluminat cu tunel cu LED

Detalii produs

Mutil Angle Underpass Lumina de iluminat cu tunel cu LED

Există diferite opțiuni de iluminare prin tunel cu LED-uri diferite. Este ușor de instalat. În timp ce carcasa din aluminiu, surse de LED-uri de căldură bune și disiparea unor conducători auto multipli necesită întreținere zero.


Cu o experiență de peste 15 ani în iluminatul tunelului, iluminatul Yahua oferă cel mai avansat corp de iluminat disponibil pentru iluminatul tunelului și podului pentru o gamă largă de aplicații pentru șosele și șine. Noua iluminare cu tuneluri LED oferă o soluție de economisire a energiei și o soluție durabilă pentru aplicațiile care utilizează în mod obișnuit configurații de montare a corpurilor de iluminat de 90-300 wați.

Proiectat pentru o gestionare termică optimă și o performanță optică, asigură o funcționare fiabilă de peste 15 ani cu distribuții multiple de iluminare într-o platformă care poate rezista mediilor exigente ale iluminatului tunelului.

Aplicație:

Tuneluri

pasaje subterane

Parcări auto acoperite

Zonele publice și industriale


În cadrul fabricanților lumii bine cunoscute de la Tunel Light și contractorilor din China, YAHUA este un furnizor de încredere care are un proiect de iluminat de iluminat cu tunel de iluminat cu un unghi mare. Cu produse de vânzare, puteți tunel lumina gros de lumina de design bun la preț scăzut și preț scăzut de la fabrica noastră.

Anchetă