Yahua iluminat LED plante să crească lumina

Yahua iluminat LED plante cresc light

LED iluminat cultivare mai dăunătoare pentru sănătate

Cu continuă expansiune în iluminat cu LED, iluminare plante în domeniul au un loc, şi treptat aplicate în diverse domenii de culturi agricole de producţie, fructe şi cultivarea legumelor, flowercultivation şi aşa mai departe. Deşi cererea este mai mică decât dimensiunea o luminare ordinare sau iluminat pe o scară largă, dar iluminat de plante ca un domeniu special de aplicare de LED-uri, din cauza superiorităţii lor, treptat recunoscute de piaţă, cererea de pe piaţă în creştere

Plante cresc light submina metodele agricole tradiţionale

t este raportat că, în funcţie de instalația tehnică de spectre diferite, andquot; Preferencesandquot; selectaţi corespunzătoare LED lămpi pentru a înlocui soarele ca o sursă de lumină, lumina 24 de ore pe zi, temperatura poate fi în concentraţia fabrica de plante, umiditate, lumină, aer şi dioxid de carbon de soluţie de nutrienţi şi altor factori de mediu pentru monitorizare automat în timp real pentru a se asigura un efect maxim de fotosinteză. Comparativ cu modelele tradiţionale de trunchiere, ridicat de utilizare a lor teren şi funcţionarea silenţioasă, înalt grad de mecanizare, securitatea produselor de poluare-free, valoarea nutritivă îmbunătăţit, în prezent, rezultatele cercetării la domiciliu şi horticultură în străinătate domeniul inginerie a fost o influenţă importantă. Cu progresele tehnologice, utilizarea LED lumina în spaţiu să crească unele plante au foarte eficient.

De fapt, din cauza temperaturii scăzute LED lămpi pot fi plasate în cea mai bună poziţie din plante mai aproape, astfel încât vă pot asigura că toate părţile plantei au fost exact aceeaşi luminanţa. Adaugă această abordare pentru a elimina dăunătoare pesticide, îngrăşăminte şi produse de protecție utilizate pentru a face o creştere organică, randament și aproape nici un produs chimic, cu urmărirea moderne de înaltă calitate verde şi sănătos viaţă scopul coincid. În plus, controlul cultivării interioară de sursa de lumină LED poate face o reducere de 50 %, comparativ cu modul tradiţional de ciclul de creştere a unei plante. Aceasta înseamnă că, bucuraţi-vă de consumatori la nivel local crescut culturile proaspete de vis pe tot parcursul anului a devenit posibil.