Ce este iluminat stradal inteligent?

Iluminat inteligent stradă este de aşteptat să devină o descoperire importantă în construcţia oraşului inteligent. Viitorul în wireless WiFi, încărcarea gramada, datele de monitorizare, monitorizarea mediului, polonezii si alte domenii, se pot baza pe felinarele şi platforma de control inteligent pentru a atinge.


Inteligentă strada lumina este aplicarea de transport de linie avansate, eficiente şi de încredere puterea şi wireless GPRS / CDMA tehnologie de comunicare, pentru a realiza remote control centralizat şi gestionare a străzii. Sistemul are functii de reglare automat luminozitatea in functie de fluxul de trafic, control de la distanţă de iluminat, acoperire wireless reţea, vina alarmă activă, iluminat cablu de securitate, citirea de contor de la distanţă şi alte funcţii, poate în mod semnificativ economisi resurse energetice, spori nivelul de gestionare a iluminatului public, utilizarea rutiere urbane inteligente de iluminat sistem, funcționarea și întreținerea costurile se reduce cu 56 % pe an.


Naţional de date de biroul de statistică Arată că 2004-2014, numărul de iluminat urban rutier din 10,5315 1 milion, industria de iluminat city road pentru a menţine tendinţa de dezvoltare rapidă. În plus, în ultimii ani, provocărilor #39; s consumul total de energie electrică de iluminat conturi pentru aproximativ 14 % din consumul de energie electrică. Printre ei, drumul şi peisaj iluminat electricitate consumul de conturi pentru aproximativ 38 % din consumul de energie electrică de iluminat, devenind cea mai mare zona de iluminare. Consumul de energie, în general, pe bază de sodiu, de înaltă traditional strada lămpi şi mare uzură şi lumini LED-uri poate reduce consumul de energie, rata de economisire a energiei totale poate ajunge la 50 % sau mai mult. După transformarea inteligent, inteligent LED lumini cuprinzătoare de economisire a energiei rata este de aşteptat pentru a ajunge la 70 %.


Începând cu anul trecut, numărul provocărilor #39; s inteligent oraş constructii a ajuns la 386, înţelepciunea a oraşului de conceptul de explorare treptat în etapa de fond constructii. Cu accelerare de construcţie de înţelepciune a oraşului, precum şi Internet de lucruri, nor de calcul şi alte nouă generaţie a tehnologiei informaţiei, utilizate pe scară largă, inteligent construcţii uşoare strada va introduce în oportunităţi de dezvoltare rapidă. Aşteptat până în 2020, provocărilor #39; s LED lampă strada inteligent penetrare pe piaţă va creşte la aproximativ 40 %