Popularul Golf de înaltă LED lumina pentru aplicarea comerciale și industriale

Populare LED high bay uşoare pentru aplicarea comerciale și industriale

Înaltă lumini bay sunt solutia perfecta pentru o gamă largă de comerciale, industriale, depozit şi situaţii rezidenţiale, performanţă superioară de iluminat.

În mod tradiţional un industriale iluminat de fixare, high bay LED-urile pot fi utilizate pentru o gamă largă de medii şi vin într-o mare varietate de forme si dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor din toate mediile.


Luminile pot fi folosite în interior sport sau centrele recreative, unităţi de fabrica, mediile comerciale şi depozit conversii, acestea sunt, de asemenea, la fel de potrivite pentru o gamă largă de utilizări industriale şi comerciale în cazul în care proprietarii sunt în căutarea unei soluţii de iluminat eficient în condiţii de siguranţă şi energie.


LED înaltă lumini baysunt unic datorită capacităţii lor de a fi instalat 20 de picioare sau mai mare, care oferă o gamă largă de oportunităţi pentru proprietăţi cu tavane înalte şi provocatoare instalatii.


Luminile mari bay oferă caracteristici de înaltă eficienţă şi beneficii:


-Varietate de modele de iluminare - LED high Bay-uri pot fi instalate într-o gamă de designeri pentru a se potrivi nevoilor şi iluminat design are nevoie de proprietate.


-Eficienţa energetică mare - luminile funcționează eficient energia şi să livreze un 70 % economii la factura de energie traditionala. Pe durata de viaţă de fixare, lumina va oferi economii de costuri enorme pentru proprietăţi comerciale şi să aducă în general cheltuielile de funcţionare ale unei afaceri sau proprietate industrială.


-Redus de întreţinere - toate iluminat corpuri sunt susţinute de o garanţie şi necesită aproape nici o întreţinere pentru viaţa de fixare. Reducerea în întreţinere înseamnă că există o creştere în siguranţă pentru proprietarii de proprietate şi echipajele de întreţinere furnizarea de gestionare a activelor.


-Durată lungă de viaţă - LED high Bay-uri au o viaţă estimată între 70.000 și 200.000 de ore bazat pe iesire, care poate fi în jur de 30 de ani pentru fiecare bec.


Fie ca aveti nevoie de iluminat pentru zona dumneavoastră de stocare prin dreptul să vă aviatie, golfuri mare LED oferă o iluminare gama opţiunile de iluminare panouri a corpurilor de iluminat stil lumini pentru a satisface cerinţele dumneavoastră exacte de iluminat.


LED-uri sunt o alegere populara pentru proprietăţi rezidenţiale şi comerciale, deoarece acestea oferă economii de mediu şi de cost plus superioare iluminare opţiuni pentru proprietarii de constructii. Luminile depasi corpuri de iluminat traditionale folosite în proprietăţi comerciale şi industriale, inclusiv cu halogenuri metalice, fluorescente, HID şi corpuri de înaltă presiune de sodiu.


Dacă sunteţi un constructor în căutarea pentru corpuri de iluminare perfectă pentru proprietatea dumneavoastra comerciale sau industriale, noi va oferim noastre preţul cu ridicata şi servicii excelente.