Metrou/metrou LED iluminat furnizor-Yahua iluminat

Înaltă calitate iluminat cu LED stabil şi de încredere este foarte important. Cum pentru a asigura totul LED-uri lumina au respingerea bun de căldură?

1. din aluminiu de inalta puritate mor turnare aliaj locuinţe şi lumina turnate general proces tehnologie pentru a asigura un efect de răcire bună, reducerea utilizării eficiente a LED lumină în proces de declin.

2. pentru a asigura fiabilitatea produsului la sursa de LED-uri, am adoptec importate chips-uri, înaltă eficienţă luminoasă, viaţă lungă, stabilitate buna, fiabilitate ridicată; Corpul de lumina cu LED de calitate răcire materiei, anti-oxidare, coroziune coroziune, performanţă termică bună, interferențele anti electromagnetice. În strictă conformitate cu standardele naționale pentru producție și fabrica de testare, controlul calităţii selectaţi National Electric Light sursa calitate supravegherea şi centrul de control şi alte autoritate agenţiile naţionale de testare, face al treilea-petrecere de testare şi certificare pentru a asigura securitatea produselor şi fiabilitate.

Este demn de menţionat faptul că iluminarea metrou aparţinând mediului cererea este complex şi segmente de piaţă tehnologia de testare, cele mai multe proiecte merge prin rectificare repetate la acceptarea de către proprietar. Ne gândim mai bine conceptele de fabricaţie şi un bogat patrimoniu în metrou LED iluminat, toate metrou LED iluminat proiectul simultan prin acceptare şi aprobare.

LED lămpi de economisire a energiei, stabilitate, durabilitate, inteligente de control are avantaje incomparabil de iluminat tradiţionale şi caracteristicile LED puternic cutremur este foarte potrivit pentru metrou mediul de operare. Dar în reţeaua internă de metrou existente, doar câteva linii de a utiliza LED iluminat, cele mai multe din restul folosesc tradiţionale de iluminat, LED iluminat pieţei potenţiale metrou poate fi descrisă ca destul de mare.