Lumini LED Street Lampi PK Ordinary Street

1, compararea energiei electrice:

Utilizarea de lumini stradale cu LED-uri de 60W a generat energie electrică pe an, numai utilizarea de 250W obișnuită de înaltă presiune lampă de sodiu de energie electrică stradală generate de 20% din an, economii semnificative în consumul de energie electrică, este ideal de economisire a energiei produse, la construirea unei tendințe a societății orientate spre conservare.

2, stabilind contrast

LED lampă stradală puterea este o lampă obișnuită de sodiu de înaltă presiune 1/4, de stabilire a cablului de cupru necesară zona secțiunii transversale necesită numai lămpi stradale obișnuite 1/3, economisind o mulțime de costuri de stabilire.

Integrate cele două economii de costuri de mai sus, utilizarea de lumini cu LED-uri în comparație cu utilizarea de lampă de sodiu de înaltă presiune de înaltă presiune, prima permite proprietarilor să se recupereze în termen de un an pentru a crește costurile inițiale de investiții.

3, contrast iluminat:

Utilizarea lămpilor stradale cu LED-uri de 60W poate ajunge la o iluminare de 250W de lampă de sodiu de înaltă presiune, reducând foarte mult utilizarea puterii; Luminile cu LED-uri din cauza consumului redus de energie, cu energie eoliană, solară, utilizate în drumurile secundare ale orașului.

4, utilizarea contrastului de temperatură:

În comparație cu lămpile de stradă obișnuite, lumini LED în timpul utilizării de joasă temperatură, utilizarea continuă nu va produce temperaturi ridicate, negru nu arde neagră neagră.

5, compararea funcției de securitate:

În prezent, pe piața lămpilor cu catod rece, lămpile fără electrozi sunt extrem de excitate de iluminarea cu raze X de înaltă presiune, inclusiv metalele dăunătoare, cum ar fi mercurul și radiațiile nocive; în comparație cu lumini LED-uri sunt produse de siguranță de joasă tensiune în instalarea și utilizarea procesului Reducerea semnificativă a riscurilor de securitate.

6, compararea performanțelor de mediu:

Lămpile stradale obișnuite conțin metale dăunătoare, spectrul conține raze dăunătoare. În comparație cu lampa stradală cu LED-uri, fără radiații infraroșii și ultraviolete, nici o radiație, nici o poluare cu lumină și nu conține metale dăunătoare, deșeuri reciclabile, este un produs tipic de iluminare verde.

7, durata de viață și compararea calității:

Viața medie a lămpilor stradale obișnuite este de 12000 de ore, înlocuirea lămpilor de stradă nu este numai de mare capital, ci afectează și traficul, în special în construcția tunelului este deosebit de incomod; Lumina LED lampă de viață uniformă de 100.000 de ore, 10 ore pe zi, de viață de până la zece ani de mai sus, o dată pentru totdeauna. În plus, LED-uri lumina impermeabil, rezistenta la impact, rezistenta la șocuri sunt foarte bune, calitatea haosului, în perioada de garanție este de produse fără întreținere.