LED-urile Street caracteristică și cerințele tehnice

Lumini LED-uri cu mediu de poluare-free, low puternic consumption, eficienţă luminoasă ridicată, durată lungă de viaţă şi alte caracteristici, prin urmare, lumini LED-uri va deveni cea mai bună alegere pentru economisirea de energie de transformare. LED lumini viaţă nouă eficient, lung, protecţia mediului, în raport cu pierderea de sodiu mare lumina, care rezultă în dezavantajul pierderii de energie, iluminat cu LED are un avantaj foarte important.

Iluminat rutier este strâns legată de peopleand #39; s producţie şi viaţă. Împreună cu acceleraţia de urbanizare în China, lampa LED street are avantaje de iluminare Direcţional, consum redus de energie, caracteristici bune de conducere, raspuns rapid, mare capacitate seismice, viaţă lungă şi protecţia mediului verde. În peopleand #39; s viziune, ca worldand #39; s mai alternative la tradiţionale sursă de lumină avantajele unei noi generaţii de economisire a energiei sursă de lumină, prin urmare, lumini LED-uri va deveni cea mai buna alegere pentru drum iluminat transformare de economisire a energiei. Caracteristicile diferite sunt după cum urmează:

1. într-o direcţie de lumina pentru a se asigura că rata de lumină;

2. LED are un design unic optice secundare, îmbunătăţirea eficienţei de iluminat, pentru economisirea de energie;

3. în termeni de culoare decât pentru a obţine aceeaşi luminozitate, LED lumina iluminare uşor mai mică decât lampa sodiu inalta presiune;

Lumini LED-uri în utilizarea puterea designeri poate fi mai mică decât mare - presiune de sodiu lamp;

5. LED-urile cu automate de control Dispozitive de economisire a energiei;

6. durată lungă de viaţă;

7. înaltă eficienţă luminoasă;

8. uşor pentru a instala;

9. excelent de control termic,

10. calitate și fiabile;

Culoare uniformă;

Nu va dăuna mediului;

Cele mai critice este comparat cu lămpile de stradă tradiţionale, lampa LED street costurile de intretinere sunt foarte mici.