Panou LED lumini de performanţă şi aplicarea

Panou LED luminacu sale uniformitatea de iluminare este buna, care este mai mare, lumina simetrie moale, paşnică şi alte caracteristici, este utilizat pe scară largă în birou, şcoli, spitale, centre comerciale, acasă şi alte ocazii, devenit a dus la înlocuirea tradiţionale de grile placa cel mai bun produs.

Aspectul produsului

Lumini de panou LED, inclusiv aspectul important cadru, placă de difuzie, lumina ghid placa, margele de lampa, unitate puterea, placă de aluminiu şi alte componente.

1, cadru: cadru puterea afectează durabilitate

Cadru este o parte importantă din panoul de lumini, lumini de înaltă intensitate cadru pentru a face panoul mai durabile. Cadru de lumina LED panou de utilizare a materialelor diferenţele, performanţa termică nu este la fel. Conform statisticilor, materialul de lumina cadru panoul curent este în principal din aluminiu, oţel, PC, A6063, aluminiu, oţel şi alte materiale.

2, placa de difuzie: diferenţa dintre luminii diferite materiale

Rolul de difuzie placa lumina placa lumina ghid întins simetric, dar, de asemenea, juca rolul de desfacere obscur, utilizarea de materiale importante sunt acrilice, PC, PS şi aşa mai departe.

În funcţie de cunoştinţă, acrilice luminii 92 %, PC 88 %, PS, probabil, de asemenea, 80 %, acrilice luminii mai mare decât PC-ul, şi costul este scăzută, în timp ce performanţele sale anti-imbatranire este slab; şi PC materiale scumpe, dar puternic anti-îmbătrânire propriulegături.

3, placa de lumina ghid: un mare impact pe placa de lumină efect

Funcţiile de placa ghid de lumina pentru a devia lumina deviat paralel la placa de lumina-transmisiv într-o direcţie perpendiculară pe placă de lumina-transmisiv, şi lumina reflectate la placa de lumina ghid la suprafata a lămpii panoul este reflectata de reflecţie de hârtie. În acest proces, dar, de asemenea, pentru a minimiza declinul de lumina, ca in general, lumina ghid placa lumina eficienţa depinde în mare măsură nivelul de reţea de planificare, urmată de alegere a foii.

4, putere: putere constantă de aprovizionare modelul actual

Lampa LED are două modul de putere cu maşina, o sursă de alimentare de curent constant, acest model se supună înaltă, PF valoarea până la 0.95, cost-eficiente; celălalt este tensiune constantă cu constantă alimentare curent, performanţă stabilă, dar ascultă low-cost.

Clasificarea produselor

Lumini de panou LEDau directă tip şi partea aparentă două categorii.

Lumina de panoul lateral este greutate redusă, uşor de plasare şi transport avantaje, dezavantaj este uşor să strălucească nu este simetria; directă tip panou lumina este avantajul bogat luminozitatea, controlul costurilor are parte de sus, dezavantajul nu este de a opri orbire, o zona de întuneric, grele, incomode relativ transport şi plasarea.

Partea lumini LED panou relativ la costul de tip direct, din cauza emițătoare de partea LED panou lampa de tehnologie este relativ mare, care este determinat de partea aparentă produs structura, emițătoare de partea în lumini LED panou decât tipul direct de abilităţi şi procesele trebuie să fie mari, ceea ce duce la produsul randamentelor şi omogenitatea produsului sunt mai greu de controlat.

Avantaj produs

Panou LED lumina are o metodă foarte moale lumina, acum frecvent utilizate parte a metodei de lumină, lumina corpul suprafața emițătoare de lumină este foarte simetrice, astfel încât lumina nu este orbitor. Utilizaţi în toate domeniile, poate fi util pentru a elimina efectul de orbire.

avem pret bun pentru lumina de panou LED-uri bine ati venit iqnuiry dumneavoastră:Sales@sxyhzm.com