Instalare de industriale lampa LED High Bay ar trebui să acorde o atenţie la ceea ce problema?

LED de calitate selectatHigh bay industrialelampa, apoi cum să instalaţi pentru a obţine rezultatele dorite? Montarea de becuri este, de asemenea, să acorde o atenţie la.

1.distribuţia de iluminat. Iluminat design rezonabil locaţie de instalare, pentru a realiza o rezonabile de distribuţie de lumină, nu apar zonele întunecate. Distribuţie de iluminare bună pot face pe oameni simt spaţiu, luminoase, nici oboseala, mediu de lucru confortabil. În cazul în care zona de construcţie ar trebui să fie o distribuţie rezonabil de LED lămpi miniere şi opţiuni.

  2.LED-URIindustrialdreaptaîn utilizarea de instalare, ar trebui să acorde atenţie nu este de a pune unele linii greşit, deoarece cipul interne sau un număr de scoici, inclusiv unele de proiectare lampă, sunt în conformitate cu măsurile de.

3.atunci când instalarea LEDmare mare baylampa, mai întâi trebuie să acorde atenţie la electrician trebuie să deţină certificate, astfel încât să puteţi evita deteriorarea această lampă, înainte de instalare, de asemenea, trebuie să verificaţi dacă integritatea întreaga lampă nu este capabil la normal de instalare, lipsa de o parte nu este posibil. Şi inflamabile elemente cât mai mult posibil pentru a menţine o anumită distanţă de instalare va fi o explozie sau efect nu poate fi folosit în mod normal.

4.instalarea este finalizată, de asemenea, pe loc pentru a verifica pentru a vedea dacă există nici capete de mort de iluminat, iluminat trebuie să se asigure că iluminat cerinţele.

5.în instalarea de LEDindustrialumina ar trebui să fie uşor, nu apar haos arunca fenomen, ducând la deteriorarea la lampa. În strictă conformitate cu instructiunile de instalare a constructorului să pună în aplicare.