LED Light Flood Advantage Compara Lampa tradițională HID

LED-ul avantajelor luminii de inundații compara cu lampa tradițională HID

LED-ul este o tehnologie de emitere a semnalelor de lumină semiconductoare. Cea mai devreme dezvoltare a LED-ului poate fi doar roșu, utilizat în echipamente electronice. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, iluminatul cu LED-uri a fost capabil să emită o varietate de culori de lumină și utilizat pe scară largă în multe industrii, piața principală de aplicații, inclusiv piața tradițională de afișare și semnal, piața iluminării din spate, lămpile stradale, piață, peisaj exterior Iluminatul și piața de iluminat interior, piața de iluminat special. LED-urile de inundații au avantajele lor unice.

1. Reduc costurile de construcție ale sistemului de distribuție (cabluri, transformatoare, cutii de distribuție, poduri etc.), tuneluri lungi, surse de alimentare pe distanțe lungi, cabluri, instalații de distribuție a energiei, raportul cost este deosebit de mare, lumina de inundații din cauza economisirii de energie poate reduce foarte mult de cablu Și de investiții în echipamente de distribuție a energiei.

2. LED-uri de economisire a energiei lumina de inundații , comparativ cu lampa tradițională de sodiu de înaltă presiune, economiile de energie de mai mult de 40%.

3.Lampa de inundații LED poate obține în timp real de pornire, ușor de ajustat luminozitatea, fără pâlpâie, gamă largă de tensiune de pornire, poate realiza o varietate de metode de economisire a energiei, cum ar fi drumurile, controlul traficului tunel și alte inteligente iluminat.

4. Proiectoare cu LED-uri , fiabilitate ridicată, costuri zilnice de întreținere și reparații sunt reduse, MTBF de până la 20.000 de ore, lampă de sodiu de înaltă presiune și MTBF cu tub fluorescent mai mică de 10.000 ore