Cum să se facă distincţia între inundaţii LED lumină şi spoturi LED?


Uneori întâlnim inundaţii LED lumină şi LED lumina reflectoarelor două dispozitive diferite. Deci, ce este diferenţa dintre ele? Vă rugăm să consultaţi următoarea descriere:

A CONDUS lumina faţa locului, de asemenea, cunoscut sub numele de spoturi, reflectoarele, spoturi, etc., utilizate în principal pentru iluminat arhitectural, şi comercial spaţiu decorativ, iluminat componente mai grele, aspectul unei runde, de asemenea, pătrat, pentru că în general trebuie să ia în considerare motivele de căldură, astfel încât forma şi tradiţionale exprimate lumina sau acolo sunt unele diferenţe.

Inundaţii LED lumină caracteristici:

Lumini LED-uri sunt frecvent utilizate în piaţă este, în principiu, alegerea 3030 margele de lampa pentru a înlocui structura imitaţie lumeni 1W LED de mare putere (fiecare LED componente se va face cu un obiectiv de înaltă eficienţă PMMA, funcţia sa principală este distribuţia secundară LED lumina, adică optica secundara), există câteva companii din cauza tratamentului termic bun tehnologie , şi 3W selectat sau chiar mai mare putere LED. Potrivit pentru ocazii mari, iluminat, iluminat şi alte clădiri.

Ce alte lucruri trebuie să acorde o atenţie la lumina reflectoarelor?

1, aluminiu de înaltă puritate reflector, fascicul de cele mai exacte, cel mai bun efect de reflecţie.

2, simetrice îngust-unghi, unghi larg şi sistemul de distribuţie asimetrică a luminii.

3, în spatele becuri înlocuire de tip deschis, usor de intretinut.

4, lămpi sunt echipate cu o placă de calibrare a facilita adaptarea unghiului de iradiere.

Proiectarea lumină printr-un control de micro-cip încorporat LED, în aplicaţii de inginerie mici, nici o controlor poate fi folosit pentru a realiza degrade, sari, intermitent de culoare, clipeste aleatoare, alternativ degradeuri şi alte efecte dinamice, poate, de asemenea, DMX control, pentru a obţine alungare, scanare şi alte efecte. În prezent, site-uri principale a aplicaţiei sunt despre acestea: singura cladire, cladiri istorice, iluminat, lumina exterioare clădirii prin iluminat, iluminat interior, peisaj verde, iluminat, de exterior panou iluminat, medicale si cultural facilităţi de iluminare, săli de dans şi alte localuri de divertisment, iluminat şi aşa mai departe.

Este cel mai bine la iluminarea obiectelor uniform în toate direcţiile dintr-un anumit punct, şi să-l utilizaţi pentru a compara becuri şi lumânări. Proiectoare poate fi plasat oriunde în scenă. De exemplu, acesta poate fi introdus în afara domeniului de aplicare al camerei, sau în interiorul obiectului. Este comună de a utiliza mai multe culori diferite de proiectoare într-o scenă. Aceste proiectoare pot fi proiectate misterios şi amestecat pe model. Din cauza o gamă largă de proiectoare, proiectoare sunt uşor previzibile şi au multe utilizări auxiliare, cum ar fi introducerea floodlight lângă o suprafata obiectului, pentru a produce o lumină strălucitoare.

Ar trebui remarcat că floodlight nu poate fi stabilit prea mult, altfel vor apărea randări plictisitoare şi rigide. Prin urmare, în tencuieli uzuale produse, plăti mai multă atenţie pentru a experimenta iluminat parametrilor și aspectul efecte pe întreaga scenă a impactului de efecte de lumină, şi mai multă experienţă, maestru iluminat cu aptitudini.

Proiectoare caracteristici:

Proiectoare iluminarea obiectelor uniform în toate direcţiile dintr-un anumit punct, şi este mai bine să folosiţi becuri şi lumânări pentru analogie. Proiectoare poate fi plasat oriunde în scenă. De exemplu, acesta poate fi introdus în afara domeniului de aplicare al camerei, sau în interiorul obiectului. Este comună de a utiliza mai multe culori diferite de proiectoare într-o scenă. Aceste proiectoare pot fi proiectate misterios şi amestecat pe model. Din cauza o gamă largă de proiectoare, proiectoare sunt uşor previzibile şi au multe utilizări auxiliare, cum ar fi introducerea floodlight lângă o suprafata obiectului, pentru a produce o lumină strălucitoare.

Inundaţii LED lumină şi diferenţa dintre proiectoare

Diferenţa dintre proiectoare şi spoturi este nu numai reflectate în efecte vizuale de iluminat, proiectoare şi proiectoare în utilizarea unor măsuri de precauţie, de asemenea, sunt diferite. Proiectoare şi spoturi diferenţa este că proiectoare nu poate fi stabilit prea mult, astfel încât efectul vizual va apărea plat şi plicticos, în producerea de mai multă atenţie pentru a experimenta parametrii de iluminare şi efecte de efecte de iluminare intreaga scena. Spoturi trebuie să acorde atenţie: fascicul de cele mai exacte, reflector de aluminiu de înaltă puritate, cele mai bune de reflecţie, simetrice unghi îngust, cu unghi larg şi asimetrice luminii distribuţie sistem, exprimate lumina lămpi sunt prevăzute cu o placă de Scala pentru reglarea unghiului de iradiere.

Proiectoare şi spoturi diferenţa dintre performanţa de iradiere gama între cei doi, lumina reflectoarelor este, de asemenea, cunoscut ca lămpi de proiecţie, spoturi luminoase, spoturi luminoase, etc., utilizate în principal pentru iluminat arhitectural şi lumină pentru spatiu comercial, componenta sexuale decorare mai grele, în modelarea design mai multe tipuri de stiluri. Floodlight este o poate în toate direcţiile în toate direcţiile chiar iluminare punct sursa de lumină, zona de iradiere poate fi ajustat, proiectoare standard pot fi folosite pentru a ilumina intreaga scena.