Cum să obțineți strălucirea LED-urilor?

Stingerea iluminatului stradal cu LED-uri

Ca sursă constantă de curent, LED-ul poate fi estompat în mod inerent. "Curentul care trece prin margelele cu LED-uri determina puterea luminii." Luminozitatea lor poate fi reglată pur și simplu prin controlul curentului de energizare al stratului de material semiconductor atașat la substrat.

LED-ul nu-i place sursa tradițională de lumină, diminuând și nu va afecta eficiența și durata de viață a LED-urilor. De fapt, diminuarea poate reduce temperatura de funcționare, extindând astfel durata de viață a LED-ului.
În plus, gama de luminozitate a LED-urilor este mai mare decât cea a lămpilor fluorescente compacte și a lămpilor de descărcare de înaltă intensitate. În comparație cu lămpile fluorescente compacte, 10% până la 30% din diminuare (date furnizate de Asociația Americană a producătorilor de electricitate NEMA), lampa cu descărcare de intensitate ridicată de 30% până la 60% Blocarea LED-ului poate fi făcută pentru a atinge sarcina maximă sub 1%.

Orice dispozitiv LED, dacă doriți să realizați o sursă de lumină de schimb sau o iluminare cu LED-uri, aveți nevoie de o unitate pentru a obține o diminuare. Deoarece LED-urile sunt surse de joasă tensiune DC, LED-urile necesită un driver electronic pentru a converti AC în curent continuu utilizabil și reglabil. Aceste unități sunt împărțite în două moduri de diminuare. În modul de modulare a lățimii pulsului (PWM), curentul prin LED-ul este oprit la o frecvență foarte ridicată, "de obicei de câteva mii de ori pe secundă", iar curentul prin LED este egal cu media curentă în ciclul de comutare LED . Reducerea timpului de funcționare al LED-urilor poate reduce curentul mediu sau curentul efectiv, reducând astfel luminozitatea LED-ului.
PWM și CCR au propriile lor avantaje și dezavantaje. Aplicația PWM este mai extinsă, intervalul de dimensiuni este mai mare, poate produce o luminozitate de 1% sau mai puțin și, indiferent de LED-ul în curentul nominal, curentul maxim sau lucrul curent zero, poate evita fenomenul de albire a culorii. Deoarece dimensiunea PWM utilizează comutarea rapidă și dezactivarea, este nevoie de dispozitive electronice mai sofisticate și mai scumpe de a genera suficiente impulsuri de curent de înaltă frecvență pentru a preveni pâlpâirea ochiului uman.
Reducerea CCR este mai eficientă și mai simplă, deoarece necesită un dispozitiv de acționare mult mai simplu și mai ieftin. Spre deosebire de PWM, CCR nu produce interferențe electromagnetice cauzate de comutarea înaltă a EMI. În plus, CCR permite ca unitatea să fie plasată mai departe de sursa de lumină, ceea ce este avantajos pentru înlocuirea sursei de lumină cu LED-uri sau pentru corpuri de iluminat compacte cu spațiu interior limitat. Cu toate acestea, CCR nu este potrivit pentru aplicații unde cerința de diminuare este mai mică de 10%. "În condiții foarte scăzute de curent, LED-ul nu poate funcționa corect, ieșirea luminii nu este stabilă.