Hot vânzarea modulul tip LED Street Light

Ca primele becuri LED mare putere şi mai integrate de proiectare, adică lumina coajă şi LED dispozitive lipite împreună şi închisă în sticlă, ceea ce face întreţinere extrem de greu, dar, de asemenea, afectează viaţa generală a lămpii, nu pot satisface tehnologie LED de dezvoltare, nu poate fi standardizat.

Modulul de stradă sursa de lumină este pentru a rezolva aceste probleme practice din programul principal. LED-urile devin mainstream de soluţii de producţie Intreprindere.

Module pentru a elimina uşor de asamblare, întreţinere, înlocuire şi alte caracteristici excelente.

Yahua de iluminat este un profesionist implicat în dezvoltare de produs LED street, producția și vânzările într-una din întreprinderi de înaltă tehnologie, persoana responsabilă a companiei, andquot; modul nostru auto-dezvoltate de LED lumini de viaţă de până la 100.000 de ore, mai mare decât 150lm / W, indexul de redare a culorii mai mare decât 70Ra, temperatura de culoare opţional 2700-7000 K, lumina - emitting unghi de 85 ° * 135 °.

Din punct de vedere tehnic, LED iluminat produse se acordă o mare importanţă funcţională de cercetare şi dezvoltare, este un produs standardizat, care este de înlocuire de LED-uri iluminat produse, conditiile necesare pentru iluminat tradiţionale.


Punctul culminant al acestui produs este o structură de lentile rezonabile, din cauza formei sale suprafaţă ca o formă de şa, astfel încât prin secţiunile adiacente de suprafaţă netedă iradierii luminoase zone se suprapun reciproc, face la faţa locului mai multe uniforme, bine iluminat.

LED modul lumini produsele au fost vândute în utilizarea lume, şi a fost recunoscută de clienţii, următoarele este o parte din evaluarea clientului LED moudle strada luminii:


1, produs de înaltă eficienţă luminoasă, energie economică, cerințelor de proiectare;


2, produs rentabile, superior de performanta, efectul de economisire a energiei este evident;


3, lămpi cu lumină efect este superior, în conformitate cu standardele de iluminat rutier, configurare superioare;


4, structura modulara design, configurare de putere produs gratuit pentru a facilita cerinţele de potrivire de puterea de iluminare scena;


5, un obiectiv de proiectare, efectul waterproof modulul;


6, modulul de sursa de lumină şi de conducere separare electrică, pentru a evita interferența reciprocă;


7, materialul de răcire pentru a aliajului de aluminiu, lemn este aşteptat, ieftin;


8, lampă de instalare confort, usor de intretinut, operaţie simplă


9, configurare produs este ridicat, stabil de performanţă, valoare pentru bani;


10, produs suptafetelor performanţă, pentru a satisface mediu special, sare de rezistenţă spray