Catarg înalt stâlp Design înălţime şi Descriere

1, piata înălţime de proiectare mare pol lamp: 25 de metri, lumina pol pentru tija octogonal, impartit in trei sectiuni, grosimea de sus în jos sunt: 6mm, 8mm, 10mm, calibru: 280mm, sub calibru: 560mm, design maxim vânt rezistenta de pana la 60m / s. Se compune din 3 sectiuni de prize, cu placă de oţel de înaltă calitate diametru flansa 950mm, grosime 25mm.

2, Polul lampa si stent la rezistenţă înaltă calitate placă de oţel de o mare timp îndoire formarea maşină de îndoire, scufundat de sudare automat Polul format, lumina, caseta lamp ansamblul folosind imersie zincului tratament, aspectul de poliester cu arc praf de acoperire, de protecţie pentru 30 ani aspect fără coroziune.

3, pol lamp electric ridicare sistemul de motoare electrice, ridicare, imersie zinc cabluri şi cabluri de cauciuc şi alte componente. Stâlp de lumină corpul instalare, rata de ridicare de 3-5 metri pe minut.

4, mare Polul lumina ghid, descărcarea sistem constă în Ghidul roata şi compoziţia braţul ghid, pentru a se asigura că placa lumina în procesul de ridicare nu se produce mişcarea laterală pentru a proteja placa de lampă în loc atunci când lampa automat poate cadea si blocat de cârlig.

5, Polul lampă iluminare constă în 8pcs sau 12 buc 400W mare putere au condus lumini de inundaţii

6, pol lampa protecţie la trăsnet: instalarea mult timp lumina 1,5 m lungime tija de fulgere, instalat pe un teren de 1m lung teren sârmă şi subteran bolţuri.

7, lampă de pol jos modul pentru modul electric de control, pentru ca panoul de lămpi pot fi în condiţii de siguranţă şi fiabil până la 2.5 m de la sol, pentru a facilita lucrările de întreţinere. Dispozitiv de control manual de la distanţă lampă de stâlp de înaltă are o linie de plumb, operatorul poate fi 5 metri la panoul de lămpi telecomanda în jos, astfel încât să asigure securitatea personală a operatorului.

8, în jos de tip stâlp de înaltă lampa toate lămpile şi felinare de IP65 sigiliu standarde pentru a preveni praf, ploaie imersiune, protecţia vieţii lumina, electrice. Lampă de materiale sunt utilizate în general în rezistenţa la coroziune de turnare sub presiune aluminiu turnare.

Cele de mai sus este pătrat înalt catarg Polul design Descriere de înălţime şi parametru, în cazul în care aveţi nevoie pentru a cumpara Polul lampă, puteţi de e-mail noi. pentru aSales@sxyhzm.com