La Jocurile Olimpice Rio sport evoluţii de iluminat

La Jocurile Olimpice de la Rio sport iluminat evoluţii

Jocurile Olimpice de Rio a ajuns la capăt, şi, deşi încă puţin satisfăcătoare. De sport de iluminat, se pot vedea unele evoluţii.

1, cu halogenuri metalice este în continuare principala Stadionul Olimpic din Rio

Potrivit statisticilor incomplete, mai mult de 70 % de Stadionul Olimpic Rio încă utilizaţi ieftin, cost-eficiente metal halogenaţi luminoase, şi tehnologia de lămpi cu halogenuri metalice este matur, stabil de performanţă, principala sursă este locuri de Jocurile Olimpice.

2, aplicarea de iluminat LED pentru teren de sport

Iluminat cu LED este un nou sport favorit. Potrivit statisticilor incomplete, cel puţin există mai mult de 2.000 de seturi de iluminat cu LED folosit în tot felul de locuri de locuri, sport LED iluminat dezvoltarea rapidă a tehnologiei.

Iluminat de Stadionul LEDeste direcţia viitoare de dezvoltare.

3, iluminat temporară pentru mare sportivă

Major jocuri locuri pentru a utiliza cantitati mai mari, în plus faţă de utilizarea de clădiri permanente, dar, de asemenea, nevoie de a utiliza centre de convenţie şi alte spaţiu mare înfiinţat Locaţii temporare, iar unele, de asemenea, nevoie de a utiliza locuri de calitate inferioară. Soluția cea mai adecvată de iluminat fostul este de a utiliza un sistem de iluminat locaţie temporară, care pot fi folosite pentru a îmbunătăţi iluminare iluminare suplimentară standard low-level locuri pentru a satisface cerinţele de la Jocurile Olimpice. Sistem de iluminare suplimentar este o formă de sisteme de iluminat temporare

Prin urmare, sistem de iluminare LED este direcţia viitoare de dezvoltare! Risc pentru a anticipa că Jocurile Olimpice viitoare din Tokyo va avea aproximativ jumătate câmpul de Stadionul cu iluminare LED.