Ce dus solar strada lumini nu funcţionează într-un an?

În domeniul de iluminat stradal, led lumina solara strada este un loc foarte important. dus solar strada lumina sistem folosind andquot; panou solar PV + baterie storageandquot; formă, este un sistem tipic de energie solară stand-alone. Celule fotovoltaice suficient de soare în timpul zilei generează energie electrică pentru a încărca bateria, bateria de descărcare de gestiune la noapte, luminile furnizează energie electrică. În utilizarea reală, dacă bateria este nici un control rezonabil, necorespunzătoare de încărcare, supraîncărcare şi peste de descărcare de gestiune va afecta baterie viaţă, în scopul de a reduce costurile de protecție, cel mai eficient mod pentru a obţine bateria la un cost rezonabil, desigur, evacuarea trebuie să fie rezonabilă.

Cum de a controla încărcarea bateriei şi de descărcare de gestiune. trebuie să alegem bine controller-ul inteligent între timp pentru lightconfiguration strada energiei solare este foarte important. Solare PV şi baterie de configurare este notreasonable, unul este solare PV poate percepe corespunzător la baterie, altul capacitatea bateriei ar trebui să fie adecvat nu peste nu mai puţin. toate motiv mai sus va provoca durata de viaţă a bateriei este scurt. Poate vă petrece costul mult mai mult pentru a achiziţiona aceste lumina solara strada, dar doar ea putea petrece unul sau doi ani. Lampa nu va funcţiona.

Deci, va reamintim, atunci când aveţi de gând să cumpere solar lumini, trebuie să ia în considerare configuraţia lumina solara strada, şi fiecare ţară theaverage lumina de intensitate este diferit.

Dumneavoastră solare strada lumină inginer tehnic:Sales@sxyhzm.com