Iluminat LED Street: energie eficienţă, siguranţă şi un peisaj urban atractiv

Iluminat LED Street: energie eficienţă, siguranţă şi un peisaj urban atractiv

Moderna stradă LED iluminat salvează niveluri semnificative de energie şi a costurilor, este capabil de a îmbunătăţi siguranţa urbane, permite o atmosferă atrăgătoare merită trăită şi durabil reduce emisiile de CO2. Ca un proiect de investiţii, prin urmare este capabil de a realiza mai repede decât alte proiecte de modernizare pozitiv de dezvoltare urbană. Consiliile locale au o mare varietate de diferite de finanţare şi subvenţia programe disponibile pentru ei.

Potrivit unui recent sondaj stării tehnice de iluminat stradal este estimat de 51 % de Consiliile ca fiind nevoie de upgrade. Acest lucru este scalabil pentru diferite alte ţări europene. În proiectele de renovare anterioare, Yahua de iluminat a fost capabil de a salva până la 85 % din cheltuielile generale ca urmare a utilizării de iluminat cu LED eficiente energetic şi sisteme de management inteligent de lumina, atingerea simultan o îmbunătăţire a calităţii de lumina de iluminat.

societății-filială Siteco oferă un portofoliu complet de soluţii de înaltă eficienţă, inteligent LED pentru iluminat urban moderne, eficiente energetic şi durabile. Pentru consiliile de orice dimensiune cu scopul de a proiecta un viitor merită trăită pentru rezidenţii lor într-un mod de economisire a energiei, în condiţii de siguranţă, atrăgătoare şi în reţea.