Shaanxi Yahua iluminat Electric echipamente Co, Ltd.


Shaanxi Yahua iluminat Electric echipamente Co, Ltd. a fost înfiinţată în 2001, care este specializată în dezvoltarea, fabricarea, vânzări şi de instalare de exterior produse de iluminat cu LED. Produsele noastre principale includ Street Light, Solar, strada lumina, lumina LED High bay, inundaţii LED lumină, lumina de peisaj LED, înalt catarg lumina etc.


Produsele noastre au trecut CE, ROHS, ISO 9001, certificat de CQC şi noastre lumini LED-uri sunt exportate în principal în Statele Unite ale Americii, Europa, Africa, Emiratele Arabe Unite, Filipine, Brazilia etc. Ţări.


În aceste câţiva ani, ne-am rupt blocajelor de tehnologie cele mai critice în lumina LED-uri de mare putere, rezolvarea problemelor de intensitate a luminii, lumeni, radiatii de caldura, lumina atenuare eficient. Între timp companiei noastre construi multe iluminat de drumul national highway la scară largă şi proiecte de iluminat urban carosabilului LED.

Produsele noastre a obţinut bună reputaţie de la clienţii noştri

Yahua de iluminat a creat o echipa profesionista de ingineri de seniori şi designeri şi ar dori să ofere pentru clienţii noştri cu ridicat de soluție standard de iluminat cu LED şi un serviciu bun.


Îmbunătăţirea calităţii de iluminare, direcţia de iluminat Leading City!